З грибами
Ще один варіант приготування смачного пісного страви.
Вам знадобиться:
- борошно першого сорту — 75 г;
- цибуля — 150 гр;
- печериці — 0,2 кг;
- один лавровий лист;
- сіль — 10 гр;
- картопляні бульби — 0,7 кг;
- олія соняшникова;
- приправи.
Як зробити картопляні котлети з грибами:
- Почистити бульби, опустити в каструлю з водою, додати лавровий лист і сіль. Зварити до розм’якшення, перетворити на пюре.
- Очищені цибулини дрібно — дрібно нашаткувати ножем.
- Підсмажити шматочки в олії до рум’яного кольору.
- Піджарку перекладаємо в пюре.
- Насипаємо зверху свіжу зелень або ваші улюблені прянощі. Все змішуємо.
- Помиті гриби дрібно кришимо ножем і пересипаємо в картопляну масу.
- Насипаємо борошно і замішуємо тісто ложкою.
- Ліпимо з нього котлети і готуємо їх у сковороді під кришкою. Приємного апетиту!