Картопляні котлети – 10 рецептів приготування

З грибами

Ще один варіант приготування смачного пісного страви.

Вам знадобиться:

  • борошно першого сорту — 75 г;
  • цибуля — 150 гр;
  • печериці — 0,2 кг;
  • один лавровий лист;
  • сіль — 10 гр;
  • картопляні бульби — 0,7 кг;
  • олія соняшникова;
  • приправи.

Як зробити картопляні котлети з грибами:

  • Почистити бульби, опустити в каструлю з водою, додати лавровий лист і сіль. Зварити до розм’якшення, перетворити на пюре.
  • Очищені цибулини дрібно — дрібно нашаткувати ножем.
  • Підсмажити шматочки в олії до рум’яного кольору.
  • Піджарку перекладаємо в пюре.
  • Насипаємо зверху свіжу зелень або ваші улюблені прянощі. Все змішуємо.
  • Помиті гриби дрібно кришимо ножем і пересипаємо в картопляну масу.
  • Насипаємо борошно і замішуємо тісто ложкою.
  • Ліпимо з нього котлети і готуємо їх у сковороді під кришкою. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Качка з яблуками в духовці – 13 рецептів приготування вдома