Кава з коньяком – 5 рецептів, як приготувати вишуканий напій

Класичний рецепт приготування

Самим популярним рецептом у нас є класичний, а саме – російський варіант. Приготувати напій просто – необхідно зварити каву, а після додати в нього цукор і коньяк. Існує й інший варіант – розчинити цукор в коньяку, і додати цю суміш кави.

Також традиційним рецептом можна вважати той, де кава і коньяк подаються окремо. При цьому кава має бути гарячою, а коньяк – прохолодним.

Як приготувати з молоком

Кава з молоком володіє особливим смаком – більш м’яким.

Для приготування напою знадобиться:

  • Стакан води;
  • Чайна ложка меленої кави;
  • 2 ч. л. коньяку;
  • 2 ст. л. молока;
  • Ваніль, цукор і кориця за смаком.

У турку слід покласти кава, цукор, корицю і ваніль. Після закипання напій проціджується і у нього додають коньяк. Потім напій наливають у чашку і додають молоко.

Дивіться також:  Як приготувати кисіль – 10 рецептів