Кава з вершками: 7 рецептів смачного і ароматного напою

Кава з вершками і медом

Мед – чудова добавка до кави. Тільки потрібно знати, що в цей напій кладуть не всякий продукт, щоб результат не гірчив, або не віддавав кислотою. Самі підходящі сорти меду – терпкий гречаний, м’який липовий або ніжний плодовий.

Готувати напій будемо з:

  • води – візьмемо 300 мілілітрів;
  • доброго меленої кави – вистачить пари чайних ложок;
  • меду (зацукорився теж підійде, подібний стан – ознака натуральності) – такої ж кількості;
  • кориці – ¼ чайної ложки;
  • вершків (збиті) – однієї чайної ложки.

Доводимо воду до стану кипіння. Знімаємо і всипаємо в рідину кави. Перемішуємо, як слід, і знову нагріваємо. Необхідно, щоб піна піднялася тричі.

Коли напій охолоне, додаємо в нього мед, посипаємо поверхню корицею. Залишилося прикрасити збитими вершками, і можна насолоджуватися смаком.

Дивіться також:  Морс з журавлини – 8 рецептів приготування з свіжої та замороженої журавлини
Прокрутка до верху