Кисіль з крохмалю і варення
Це чудовий варіант для зимового періоду, коли немає свіжих ягід.
Інгредієнти:
- вода – 1100 мл;
- цукор – 2 ст. ложки;
- крохмаль – 1 ст. ложка;
- вишневе варення – 4 ст. ложки;
- яблуко – 3 шт.
Приготування:
- Закип’ятити воду. Нарізати на шматки яблука, які попередньо очистили. Помістити в рідину. Проварити 3 хвилини. Додати варення. Варити 5 хвилин.
- Підсолодити і насипати крохмаль. Постійно перемішуючи варити 8 хвилин.
Ступінь густоти напою можна регулювати масою крохмалю. Якщо любите густий кисіль, то додавайте більше, якщо рідкий – менше.