Кисіль – 12 рецептів приготування

Кисіль з крохмалю і варення

Це чудовий варіант для зимового періоду, коли немає свіжих ягід.

Інгредієнти:

  • вода – 1100 мл;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • крохмаль – 1 ст. ложка;
  • вишневе варення – 4 ст. ложки;
  • яблуко – 3 шт.

Приготування:

  • Закип’ятити воду. Нарізати на шматки яблука, які попередньо очистили. Помістити в рідину. Проварити 3 хвилини. Додати варення. Варити 5 хвилин.
  • Підсолодити і насипати крохмаль. Постійно перемішуючи варити 8 хвилин.

Ступінь густоти напою можна регулювати масою крохмалю. Якщо любите густий кисіль, то додавайте більше, якщо рідкий – менше.

Дивіться також:  Кава по-ірландськи – класичний рецепт і 5 варіантів приготування знаменитого алкогольного коктейлю в домашніх умовах
Прокрутка до верху