Кисіль – 12 рецептів приготування

Із сухофруктів

У цій варіації приготування ви дізнаєтеся, як варити кисіль із сухофруктів, щоб він вийшов ароматним і смачним.

Інгредієнти:

  • сухофрукти – 210 г;
  • крохмаль – 3 ст. ложки;
  • вода – 1100 мл;
  • журавлинний сік – 100 мл;
  • цукор – 110 г;
  • кориця – 0,5 ч. ложки;
  • лимонні кірки – 20 г сушені.

Приготування:

  • Відміряти 3 чашки води і залити в ємкість. У воду помістити сухофрукти. Насипати спеції і підсолодити. Додати лимонні кірки. Закип’ятити і варити до м’якості інгредієнтів.
  • Розвести крохмаль для киселю у воді, що залишилася. Нагріти, але не кип’ятити. Налити сік. Розмішати. Залити суміш у рідину з сухофруктами і варити до бажаної консистенції.
Дивіться також:  Коктейль Манхеттен – 4 рецепта знаменитого напою
Прокрутка до верху