Із сухофруктів
У цій варіації приготування ви дізнаєтеся, як варити кисіль із сухофруктів, щоб він вийшов ароматним і смачним.
Інгредієнти:
- сухофрукти – 210 г;
- крохмаль – 3 ст. ложки;
- вода – 1100 мл;
- журавлинний сік – 100 мл;
- цукор – 110 г;
- кориця – 0,5 ч. ложки;
- лимонні кірки – 20 г сушені.
Приготування:
- Відміряти 3 чашки води і залити в ємкість. У воду помістити сухофрукти. Насипати спеції і підсолодити. Додати лимонні кірки. Закип’ятити і варити до м’якості інгредієнтів.
- Розвести крохмаль для киселю у воді, що залишилася. Нагріти, але не кип’ятити. Налити сік. Розмішати. Залити суміш у рідину з сухофруктами і варити до бажаної консистенції.