Кисіль – 12 рецептів приготування

Рецепт з яблук

Чудовий осінній варіант. Готують кисіль з свіжих яблук. Рекомендується використовувати солодкі сорти.

Інгредієнти:

  • яблуко – 3 шт.;
  • вода – 4 склянки;
  • цукор – 60 г;
  • лимонна кислота – на кінчику ножа;
  • крохмаль – 3 ч. ложки.

Приготування:

  • Порізати яблука. Насіння видалити. Залити окропом (3 гуртки).
  • Варити 35 хвилин. Після того як фрукти розварилися процідити. Підсолодити і підсипати лимонку. Перемішати.
  • В гуртку води розчинити крохмаль і залити в яблучний відвар. Проварити. Маса повинна загуснути.
Дивіться також:  Обліпиховий чай – 17 рецептів: з апельсином, медом, імбиром
Прокрутка до верху