Кисіль – 12 рецептів приготування

З журавлини

Якщо правильно приготувати напій, то ягода збереже всі корисні властивості. Кисіль вийде не тільки смачним, але і дуже корисним. Для приготування можна використовувати свіжі або заморожені ягоди.

Інгредієнти:

  • цукор – 55 г;
  • вода – 2100 мл;
  • журавлина – 420 г;
  • крохмаль – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Покласти ягоди в чашу від блендера. Подрібнити. Покласти в марлю і віджати сік.
  • У кухоль води насипати крохмаль. Перемішати і налити сік. Розмішати.
  • Залишилася воду закип’ятити. Влити крохмальну суміш. Підсолодити. Варити постійно перемішуючи 6 хвилин.
Дивіться також:  Як приготувати какао – 7 рецептів смачного какао
Прокрутка до верху