Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт для ледачих, з лаваша

Поєднання італійського страви вірменської кухні дає дуже смачна страва, яка готується просто і швидко. Не потрібно возитися з тестом для лазаньї можна купити звичайний лаваш і використовувати його в якості шарів запіканки.

Інгредієнти для страви вибирають за своїм бажанням. Принцип приготування той же, що і у випадку з куркою і грибами. Листи лаваша вирізають по периметру форми і викладають поверх кожного Бешамель і начинку. В кінці поливають помідорним соусом і посипають сиром. Випікають страва з лаваша 40 хвилин.

Дивіться також:  Пельменне тісто з яйцем класичне - 8 рецептів приготування тіста з яйцем та олією
Прокрутка до верху