Компот із заморожених ягід – 7 рецептів, як зварити смачний домашній компот

З додаванням яблук

Яблука не сходять з магазинних полиць круглий рік, при цьому ціна на цей фрукт залишається доступною. З одних яблук компот вийде відмінний, однак якщо його урізноманітнити замороженими ягодами він вийде в 100 смачніше. Асорті заморожене офарбить компот в гарний колір!

Необхідні компоненти:

  • яблука — 450 г;
  • чашка заморожених ягід;
  • 2 літри води;
  • 200 м або за смаком цукру.

Приготування:

  • Яблука нарізати часточками, видалити плодоніжки і насіння. Очищати шкірку не потрібно, її прибирають, у разі якщо взяті не свіжі (зіпсовані) яблука.
  • Кип’ятять воду, всипають туди яблука, злегка їх проварюють.
  • Додають цукор і асорті заморожене. Перемішують і дають добре закипіти. Відключають піч, накривають кришкою і дають компоту настоятися.
Дивіться також:  Сироп Гренадін (Grenadine): склад, смак, як приготувати в домашніх умовах. 5 рецептів коктейлів з гранатовим сиропом
Прокрутка до верху