Варіант закуски з крабовими паличками
Склад рецепта:
- плавлений сир – 200 г;
- щіпка солі;
- палички крабові – 120 г;
- олія соняшникова – 0,1 л;
- сирі яйця – 2 шт.;
- лаваш – 2 шт.
Готуємо страву покроково:
- Видаляємо з паличок плівку і ріжемо на маленькі кубики.
- Виливаємо в чашку розбиті яйця, насипаємо сіль і виделкою збовтуємо до появи легкої пінки.
- Кожну корж ріжемо на 2 половинки.
- На поверхню пластинок намазуємо плавлений сир.
- В центр викладаємо подрібнені крабові палички.
- Звертаємо тісто конвертиком і завантажуємо їх швом вниз на сковорідку, попередньо зануривши в яєчну масу.
- Не забудьте налити соняшникову олію.
- Залишилося посмажити ароматні пиріжки до рум’яної скоринки. Тепер можна насолоджуватися чудовим смаком.