Конвертики з лаваша – 7 рецептів приготування

Варіант закуски з крабовими паличками

Склад рецепта:

  • плавлений сир – 200 г;
  • щіпка солі;
  • палички крабові – 120 г;
  • олія соняшникова – 0,1 л;
  • сирі яйця – 2 шт.;
  • лаваш – 2 шт.

Готуємо страву покроково:

  • Видаляємо з паличок плівку і ріжемо на маленькі кубики.
  • Виливаємо в чашку розбиті яйця, насипаємо сіль і виделкою збовтуємо до появи легкої пінки.
  • Кожну корж ріжемо на 2 половинки.
  • На поверхню пластинок намазуємо плавлений сир.
  • В центр викладаємо подрібнені крабові палички.
  • Звертаємо тісто конвертиком і завантажуємо їх швом вниз на сковорідку, попередньо зануривши в яєчну масу.
  • Не забудьте налити соняшникову олію.
  • Залишилося посмажити ароматні пиріжки до рум’яної скоринки. Тепер можна насолоджуватися чудовим смаком.
Дивіться також:  Підлива до гречки — 8 рецептів приготування смачної підливи
Прокрутка до верху