Фарширований короп в духовці
Риба, запечена в духовці, виглядає дуже апетитно, а якщо додати до неї овочі та гречку, то можна приготувати прекрасне блюдо для святкового столу. Фарширований короп в духовці виходить неймовірно смачним, ароматним і корисним, адже риба і крупа насичують наш організм корисними речовинами і вітамінами.
Спосіб приготування:
- Очищену тушку риби натираємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин.
- Моркву і цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі.
- Гречку потрібно відварити, для цього беремо 200 г гречаної крупи і 400 мл води. У готову кашу додаємо обсмажені овочі, 20 г вершкового масла і 2 яйця. Все перемішуємо і фаршируємо рибу.
- Нафаршированого карпа перев’язуємо ниткою, обертаємо фольгою й запікаємо 45 хвилин при 180 градусах.