Короп в духовці – 9 рецептів як смачно запекти рибу

Фарширований короп в духовці

Риба, запечена в духовці, виглядає дуже апетитно, а якщо додати до неї овочі та гречку, то можна приготувати прекрасне блюдо для святкового столу. Фарширований короп в духовці виходить неймовірно смачним, ароматним і корисним, адже риба і крупа насичують наш організм корисними речовинами і вітамінами.

Спосіб приготування:

  • Очищену тушку риби натираємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин.
  • Моркву і цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі.
  • Гречку потрібно відварити, для цього беремо 200 г гречаної крупи і 400 мл води. У готову кашу додаємо обсмажені овочі, 20 г вершкового масла і 2 яйця. Все перемішуємо і фаршируємо рибу.
  • Нафаршированого карпа перев’язуємо ниткою, обертаємо фольгою й запікаємо 45 хвилин при 180 градусах.
Дивіться також:  Картопляне пюре – 13 рецептів смачного приготування в домашніх умовах