Риба у фользі цілком
Цілісний короп у фользі виходить ароматний і соковитий. Не можна встояти перед цим смачним блюдом і пройти повз рецепта. Запекти коропа цілком зможе навіть початківець кулінар.
Для цього знадобляться наступні продукти:
- тушка карпа;
- 1 велика ложка соняшникової олії;
- 2 цибулі;
- лимон;
- сіль, приправи.
Спосіб приготування:
- Роблять надрізи на тушці з обох сторін. Рясно змащують рибу спеціями, збризкують цитрусовим соком. Прибирають в холодильник на 15 хвилин.
- Цибулю нарізають півкільцями і вставляють в надрізи.
- На фольгу викладають половину лука, а зверху розміщують рибу, присипають залишилися півкільцями.
- Страву готують 45-50 хвилин при 200 градусах.
При обробці карпа прийнято залишати голову. Вона надає запечене страві соковитості.