Короп, запечений в духовці – 8 рецептів приготування

Риба у фользі цілком

Цілісний короп у фользі виходить ароматний і соковитий. Не можна встояти перед цим смачним блюдом і пройти повз рецепта. Запекти коропа цілком зможе навіть початківець кулінар.

Для цього знадобляться наступні продукти:

  • тушка карпа;
  • 1 велика ложка соняшникової олії;
  • 2 цибулі;
  • лимон;
  • сіль, приправи.

Спосіб приготування:

  • Роблять надрізи на тушці з обох сторін. Рясно змащують рибу спеціями, збризкують цитрусовим соком. Прибирають в холодильник на 15 хвилин.
  • Цибулю нарізають півкільцями і вставляють в надрізи.
  • На фольгу викладають половину лука, а зверху розміщують рибу, присипають залишилися півкільцями.
  • Страву готують 45-50 хвилин при 200 градусах.

При обробці карпа прийнято залишати голову. Вона надає запечене страві соковитості.

Дивіться також:  М’ясний хліб – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху