Короп, запечений в духовці – 8 рецептів приготування

Готуємо з овочами

Щоб приготувати корисний і дієтичний вечерю, необхідно взяти такі продукти:

  • рибна тушка;
  • 2 червоних перцю;
  • половина лимона;
  • 2 баклажана;
  • 3 томата;
  • спеції, сіль;
  • майонез.

Покроковий рецепт:

  • Рибу розрізають на порційні шматочки.
  • Кожен з них натирають сіллю, спеціями.
  • Збризкують рибу лимонним соком і маринують 40 хвилин.
  • У цьому час баклажани нарізають кільцями і посипають сіллю. Через 15 хвилин їх промивають і обсмажують на сковороді до напівготовності.
  • Помідори і перець шаткують кільцями.
  • Форму змащують маслом і викладають на неї рибні шматочки.
  • Поверх змащують майонезом і розкладають овочі. Збризкують їх маслом.
  • Готують страву 40 хвилин.

Короп з овочами виходить соковитим і апетитним.

Дивіться також:  Спеції для риби – які підходять? Список кращих спецій і приправ для рибних страв, кулінарні поради
Прокрутка до верху