Готуємо з овочами
Щоб приготувати корисний і дієтичний вечерю, необхідно взяти такі продукти:
- рибна тушка;
- 2 червоних перцю;
- половина лимона;
- 2 баклажана;
- 3 томата;
- спеції, сіль;
- майонез.
Покроковий рецепт:
- Рибу розрізають на порційні шматочки.
- Кожен з них натирають сіллю, спеціями.
- Збризкують рибу лимонним соком і маринують 40 хвилин.
- У цьому час баклажани нарізають кільцями і посипають сіллю. Через 15 хвилин їх промивають і обсмажують на сковороді до напівготовності.
- Помідори і перець шаткують кільцями.
- Форму змащують маслом і викладають на неї рибні шматочки.
- Поверх змащують майонезом і розкладають овочі. Збризкують їх маслом.
- Готують страву 40 хвилин.
Короп з овочами виходить соковитим і апетитним.