Корюшка: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 смачних рецептів

Чим корисна для організму людини

Корюшка – корисний продукт для здоров’я будь-якої людини. У ній багато білка і мінералів, необхідних для формування і міцності кісток. Також в ній присутні нікель і калій, а також інші корисні елементи, які сприяють нормальній діяльності всього організму. У складі м’яса цієї риби виявлені вітаміни групи В, необхідні для нормального метаболізму і роботи нервової системи, плюс вітамін А, важливий для здоров’я зорових органів і виробництва колагену.

У кулінарії з корюшки готують різноманітні рибні страви. Її можна закоптити, приготувати у в’яленому вигляді, засушити. Але якщо врахувати її жирність, смачніше все вона виходить запеченою і смаженою. Не менш смачним виходить холодець з корюшки і перші страви.

Дивіться також:  Капустяні оладки – 8 смачних та швидких рецептів
Прокрутка до верху