Корюшка: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 смачних рецептів

Рецепт запікання в духовці

М’ясо корюшки містить велику кількість корисних жирів, і щоб зберегти всю користь риби, а смак і аромат примножити, її варто запекти в духовці. Якщо ви не знаєте, як приготувати рибу корюшка в духовці, пропонуємо простий рецепт.

Інгредієнти:

  • ½ Кг корюшки;
  • лимон – половина;
  • лаврове листя;
  • горошини запашного перцю;
  • петрушка сушена;
  • сіль, олія.

Спосіб приготування:

  • Складіть В миску корюшка, посоліть, посипте сушеної петрушкою і полийте соком цитруса.
  • По фользі розподіліть кілька лаврових листів і полийте їх соком лимона. Викладіть корюшка, загорніть і запікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів.
  • За 10 хвилин до готовності фольгу можна відкрити, щоб риба покрилася апетитною скоринкою.
Дивіться також:  Щука в духовці – 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху