Рецепт запікання в духовці
М’ясо корюшки містить велику кількість корисних жирів, і щоб зберегти всю користь риби, а смак і аромат примножити, її варто запекти в духовці. Якщо ви не знаєте, як приготувати рибу корюшка в духовці, пропонуємо простий рецепт.
Інгредієнти:
- ½ Кг корюшки;
- лимон – половина;
- лаврове листя;
- горошини запашного перцю;
- петрушка сушена;
- сіль, олія.
Спосіб приготування:
- Складіть В миску корюшка, посоліть, посипте сушеної петрушкою і полийте соком цитруса.
- По фользі розподіліть кілька лаврових листів і полийте їх соком лимона. Викладіть корюшка, загорніть і запікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів.
- За 10 хвилин до готовності фольгу можна відкрити, щоб риба покрилася апетитною скоринкою.