Рецепт від Юлії Висоцької
Продукти для рецепта:
- 0,5 кг баранячого м’яса;
- 1 цибулина;
- пучок зелені;
- 2 ложки петрушки;
- по ложечці сушеної м’яти, кмину;
- по столовій ложці паприки і соняшникової олії;
- мускатний горіх;
- 7 г солі.
Кебаб з баранини від Юлії Висоцької:
- Петрушку і іншу зелень дрібно нарізати. Лук порубати дуже маленькими кубиками. Змішати все з сушеними травами.
- М’ясо пропустити через м’ясорубку або блендер. Змішати з овочевою сумішшю. Насипати перцю і солі, розмішати.
- Мускатний горіх пропустити через тертку і змішати з підготовленим фаршем. Зліпити котлетки і нанизати їх на палички.
- Розігріти духовку до 200 С. Деко застелити пергаментним папером і укласти на нього котлети. Запікати до готовності, періодично перевіряти.
- Подавати котлетки в гарячому вигляді. Можна додати свіжих овочів.