Котлети з баранини – 7 рецептів, як приготувати соковиті і смачні котлети швидко і смачно

Рецепт від Юлії Висоцької

Продукти для рецепта:

  • 0,5 кг баранячого м’яса;
  • 1 цибулина;
  • пучок зелені;
  • 2 ложки петрушки;
  • по ложечці сушеної м’яти, кмину;
  • по столовій ложці паприки і соняшникової олії;
  • мускатний горіх;
  • 7 г солі.

Кебаб з баранини від Юлії Висоцької:

  • Петрушку і іншу зелень дрібно нарізати. Лук порубати дуже маленькими кубиками. Змішати все з сушеними травами.
  • М’ясо пропустити через м’ясорубку або блендер. Змішати з овочевою сумішшю. Насипати перцю і солі, розмішати.
  • Мускатний горіх пропустити через тертку і змішати з підготовленим фаршем. Зліпити котлетки і нанизати їх на палички.
  • Розігріти духовку до 200 С. Деко застелити пергаментним папером і укласти на нього котлети. Запікати до готовності, періодично перевіряти.
  • Подавати котлетки в гарячому вигляді. Можна додати свіжих овочів.
Дивіться також:  Як приготувати сосиски в тісті? 6 смачних рецептів!