Як приготувати рубані котлети
Складові для котлет без фаршу:
- 0,4 кг м’яса барана;
- 50 г хліба із пшеничного борошна;
- 2 штуки яєць;
- 5 ложок молока;
- цибуля – 1 штука;
- трохи зелені;
- олія соняшникова;
- сіль і перець.
Інструкція до приготування:
- М’ясо подрібнити шматочками дуже дрібно. Невеликими кубиками нарізати цибулю і з’єднати з м’ясом.
- Вимочити в молоці хліб, пом’яти, вичавити і помістити до м’яса. Вбити яйця, насипати спеції і сіль.
- Фарш розмішати, він повинен стати однорідним, але трохи рідким. Формувати котлети мокрими руками, щоб не прилипали.
- Розжарити масло в сковороді і смажити котлети з усіх боків до рум’яності. Закрити сковороду і протушкувати їх на мінімальному вогні близько 10 хвилин.
- Подавати відразу після готовності або розігріти в мікрохвильовій печі, якщо охололи.