Котлети з баранини – 7 рецептів, як приготувати соковиті і смачні котлети швидко і смачно

Як приготувати рубані котлети

Складові для котлет без фаршу:

  • 0,4 кг м’яса барана;
  • 50 г хліба із пшеничного борошна;
  • 2 штуки яєць;
  • 5 ложок молока;
  • цибуля – 1 штука;
  • трохи зелені;
  • олія соняшникова;
  • сіль і перець.

Інструкція до приготування:

  • М’ясо подрібнити шматочками дуже дрібно. Невеликими кубиками нарізати цибулю і з’єднати з м’ясом.
  • Вимочити в молоці хліб, пом’яти, вичавити і помістити до м’яса. Вбити яйця, насипати спеції і сіль.
  • Фарш розмішати, він повинен стати однорідним, але трохи рідким. Формувати котлети мокрими руками, щоб не прилипали.
  • Розжарити масло в сковороді і смажити котлети з усіх боків до рум’яності. Закрити сковороду і протушкувати їх на мінімальному вогні близько 10 хвилин.
  • Подавати відразу після готовності або розігріти в мікрохвильовій печі, якщо охололи.
Дивіться також:  Татарська випічка – 9 смачних рецептів татарської кухні