Котлети з гречки – 8 рецептів приготування

З м’ясним фаршем

Склад продуктів: 2 гранованих склянки фільтрованої води, півкіло змішаного фаршу (свинини і яловичини), 1 ст. гречаної крупи, 2 шт. цибулі-ріпки, велике яйце, кам’яна сіль, трохи пшеничного борошна, будь-які спеції.

  • Крупа обсмажується на сухій сковороді, після чого солиться, заливається водою, накривається кришкою і гаситься 17-20 хвилин. Далі маса знімається з вогню і настояти 7-8 хвилин.
  • Цибулю дрібно шинкуется і пассируется до рум’яності.
  • Овочева обсмажування додається до фаршу разом з яйцем, сіллю і спеціями.
  • Залишилося з’єднати м’ясну масу з готової гречей і сформувати формочки. Вони панируются у борошні і смажать з двох сторін на сковороді.

Смачно подавати котлети з гречкою і фаршем з кетчупом, скибочками помідорів.

Дивіться також:  Холодець – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху