Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

Рецепт приготування з цвітної капусти

Готувати смачні рум’яні котлетки можна і з кольорового овоча. Для цього буде достатньо 1 капустяного качана. Також потрібно взяти: 2 курячих яйця, 2 ст. л. борошна, олію, суміш перців, сіль.

  • Вилок овоча акуратно розбирається на суцвіття, після чого відварюється до м’якості в підсоленій воді. Дуже важливо не переварити продукт, щоб він не перетворився у кашу.
  • Готовий овоч відкидається на друшляк і переноситься в зручну посуд для замішування фаршу.
  • Товкачиком суцвіття перетворюються в пюре. Не варто використовувати для цього блендер.
  • В овочеву масу додається сіль і суміш перців.
  • У фарш втручаються яйця.
  • Останній додається пшеничне борошно.
  • Продукти ретельно перемішуються до однорідності.
  • З маси формуються тонкі котлети з цвітної капусти і обсмажуються в розпеченому жирі з двох сторін.
  • Перед подачею страви до столу воно викладається на паперовий рушник.

    Дивіться також:  Бігус зі свіжої капусти – 9 рецептів
    Прокрутка до верху