Рецепт приготування з цвітної капусти
Готувати смачні рум’яні котлетки можна і з кольорового овоча. Для цього буде достатньо 1 капустяного качана. Також потрібно взяти: 2 курячих яйця, 2 ст. л. борошна, олію, суміш перців, сіль.

Вилок овоча акуратно розбирається на суцвіття, після чого відварюється до м’якості в підсоленій воді. Дуже важливо не переварити продукт, щоб він не перетворився у кашу.
Готовий овоч відкидається на друшляк і переноситься в зручну посуд для замішування фаршу.
Товкачиком суцвіття перетворюються в пюре. Не варто використовувати для цього блендер.
В овочеву масу додається сіль і суміш перців.
У фарш втручаються яйця.
Останній додається пшеничне борошно.
Продукти ретельно перемішуються до однорідності.
З маси формуються тонкі котлети з цвітної капусти і обсмажуються в розпеченому жирі з двох сторін.
Перед подачею страви до столу воно викладається на паперовий рушник.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9