Котлети з грибами
Більш ситним обговорюване овочеве блюдо зроблять гриби. Крім свіжих печериць (150 г), потрібно використовувати: 350 г молодої капусти, велика цибулина, 3 ст. л. манної крупи, 2 яйця, 120 мл молока, по щіпці меленої куркуми і червоного перцю, сіль, олія.

Овоч спочатку шинкуется соломкою, потім нарізають дрібними кубиками. Аналогічним чином слід вчинити з ріпчастою цибулею і грибами. До речі, для такого рецепта цілком підійдуть і заморожені печериці.
Капуста перекладається в товстостінний посуд, солиться, заливають молоком і гаситься на самому маленькому вогні під закритою кришкою.
Гриби з цибулею обсмажуються до прозорості останнього.
У майже готову капусти додається манка, після чого суміш залишають на вогні ще на пару хвилин до розбухання крупи.
Остиглий тушкований овоч ретельно перемішується з піджаркою.
Залишилося додати у фарш яйця і приправи.
Щоб маса стала досить густий, після перемішування вона забирається на півгодини на холод.
Смажаться котлети з двох сторін на жирі або маслі.
Подається страва з соусом із сметани з дрібно нарубаною зеленню.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9