Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

З додаванням картоплі

Це легке і швидке частування відмінно замінить гарнір. Воно поживне і смачне. Крім картоплі (5 шт.), знадобиться взяти: 800 г свіжої капусти, 2 білих цибулини, 1 яйце, 3 часникового зубчики, жменя панірувальних сухарів, сіль, олія.

  • Овоч ріжеться на великі частини, після чого він вариться в підсоленій киплячій воді, віджимається і подрібнюється за допомогою блендера.
  • Подрібнені зубки часнику і цибулю обсмажують на рослинному маслі.
  • Картопля з обсмаженими овочами перетворюється на пюре, солиться і при бажанні перчится.
  • Додається яйце.
  • Сформовані з овочевого фаршу котлетки обсмажуються до золотистої скоринки після обвалювання в сухарях.
  • Подається частування з часниковим соусом на основі майонезу.

    Дивіться також:  Риба короп: чим корисна, 7 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху