З додаванням картоплі
Це легке і швидке частування відмінно замінить гарнір. Воно поживне і смачне. Крім картоплі (5 шт.), знадобиться взяти: 800 г свіжої капусти, 2 білих цибулини, 1 яйце, 3 часникового зубчики, жменя панірувальних сухарів, сіль, олія.

Овоч ріжеться на великі частини, після чого він вариться в підсоленій киплячій воді, віджимається і подрібнюється за допомогою блендера.
Подрібнені зубки часнику і цибулю обсмажують на рослинному маслі.
Картопля з обсмаженими овочами перетворюється на пюре, солиться і при бажанні перчится.
Додається яйце.
Сформовані з овочевого фаршу котлетки обсмажуються до золотистої скоринки після обвалювання в сухарях.
Подається частування з часниковим соусом на основі майонезу.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9