Котлети з капусти з м’ясом
Овочеві котлети люблять не тільки вегетаріанці. Особливо, якщо до капусти (550 г) додати м’якоть яловичини (750 г). Також потрібно взяти: пару цибулин, яйце, 50 г манки, сіль, перець, олія.

Капуста дрібно рубається гострим ножем і заливається окропом. Після охолодження маса ретельно віджимається.
Ріпчасту цибулю пропускають через м’ясорубку разом з м’ясом.
У фарш додається розмокла капуста, яйце, сіль, перець, манка.
Через 15-20 хвилин можна формувати котлетки і готувати їх у панірувальних сухарях.
Перед подачею до столу страву поливається розтопленим вершковим маслом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9