Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

Котлети з капусти з м’ясом

Овочеві котлети люблять не тільки вегетаріанці. Особливо, якщо до капусти (550 г) додати м’якоть яловичини (750 г). Також потрібно взяти: пару цибулин, яйце, 50 г манки, сіль, перець, олія.

  • Капуста дрібно рубається гострим ножем і заливається окропом. Після охолодження маса ретельно віджимається.
  • Ріпчасту цибулю пропускають через м’ясорубку разом з м’ясом.
  • У фарш додається розмокла капуста, яйце, сіль, перець, манка.
  • Через 15-20 хвилин можна формувати котлетки і готувати їх у панірувальних сухарях.
  • Перед подачею до столу страву поливається розтопленим вершковим маслом.

    Дивіться також:  Сир моцарела: як приготувати в домашніх умовах. 6 рецептів страв з сиром моцарелла
    Прокрутка до верху