Рецепт від Юлії Висоцької
Цей відомий рецепт від Юлії Висоцької дуже люблять сучасні господині. Він простий і дозволяє приготувати дуже смачну страву. Для цього використовується: 350 г свіжої капусти, 60 г манки, 1 яйце, 1,5 ст. овочевого бульйону, сіль, спеції, олія.

Капуста миється, обсушивается паперовим рушником і подрібнюється блендером.
У масу вбивається яйце, додається манка. Продукти ретельно перемішуються і залишають на 12 хвилин. За цей час крупа повинна набрякнути.
Рослинне масло в сковороді добре розігрівається, і в нього викладаються сформовані з овочевого фаршу котлети. Смажиться частування до рум’яності з обох сторін.
Далі в сковороду вливається бульйон (можна використовувати і м’ясної), в якому блюдо гаситься ще 7-10 хвилин.
Подаються капустяні котлети з будь-яким соусом на основі сметани або несолодкого йогурту.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9