Котлети з капусти – найсмачніші рецепти

Рецепт від Юлії Висоцької

Цей відомий рецепт від Юлії Висоцької дуже люблять сучасні господині. Він простий і дозволяє приготувати дуже смачну страву. Для цього використовується: 350 г свіжої капусти, 60 г манки, 1 яйце, 1,5 ст. овочевого бульйону, сіль, спеції, олія.

  • Капуста миється, обсушивается паперовим рушником і подрібнюється блендером.
  • У масу вбивається яйце, додається манка. Продукти ретельно перемішуються і залишають на 12 хвилин. За цей час крупа повинна набрякнути.
  • Рослинне масло в сковороді добре розігрівається, і в нього викладаються сформовані з овочевого фаршу котлети. Смажиться частування до рум’яності з обох сторін.
  • Далі в сковороду вливається бульйон (можна використовувати і м’ясної), в якому блюдо гаситься ще 7-10 хвилин.
  • Подаються капустяні котлети з будь-яким соусом на основі сметани або несолодкого йогурту.

    Дивіться також:  Як зварити манну кашу? 8 рецептів приготування