Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

З грибами

З філе виходять ніжні котлетки. Якщо хочете приготувати святкову страву, яке прикрасить ваш стіл і не займе багато часу на приготування, то додайте грибочки з сиром.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • олія оливкова;
  • філе – 6 шт. курячого;
  • молоко;
  • батон – 3 скибочки без скоринки;
  • яйце – 2 шт.;
  • перець;
  • сир – 160 г;
  • печериці – 120 г;
  • борошно.

Приготування:

  • Нарізати м’ясо.
  • Помістити в м’ясорубку.
  • Перемолоти.
  • Батон помістити в молоко. Витримати п’ять хвилин.
  • Дістати. Віджати. Надіслати до фаршу.
  • Влити яйця.
  • Засипати перець.
  • Присолити.
  • Перемішати.
  • Печериці можна натерти або дрібно порубати.
  • Покласти у фарш.
  • Розмішати.
  • Сир нарізати. Вийдуть брусочки.
  • Змочити руки водою.
  • Набрати фарш в руку.
  • У центр помістити брусочок сиру.
  • Закрити краю. Сформувати овал.
  • Помістити в борошно. Поваляти.
  • Влити олію у сковорідку.
  • Розжарити.
  • Помістити заготовки.
  • Смажити кілька хвилин.
  • Перевернути.
  • Готувати такий же час.
  • Викласти заготовки на деко.
  • Помістити в духовку (180 гр.).
  • Запікати півгодини.
  • Дивіться також:  Як приготувати гуляш? 11 рецептів з свинини, яловичини або курки
    Прокрутка до верху