З грибами
З філе виходять ніжні котлетки. Якщо хочете приготувати святкову страву, яке прикрасить ваш стіл і не займе багато часу на приготування, то додайте грибочки з сиром.

Інгредієнти:
- сіль;
- олія оливкова;
- філе – 6 шт. курячого;
- молоко;
- батон – 3 скибочки без скоринки;
- яйце – 2 шт.;
- перець;
- сир – 160 г;
- печериці – 120 г;
- борошно.
Приготування:
Нарізати м’ясо.
Помістити в м’ясорубку.
Перемолоти.
Батон помістити в молоко. Витримати п’ять хвилин.
Дістати. Віджати. Надіслати до фаршу.
Влити яйця.
Засипати перець.
Присолити.
Перемішати.
Печериці можна натерти або дрібно порубати.
Покласти у фарш.
Розмішати.
Сир нарізати. Вийдуть брусочки.
Змочити руки водою.
Набрати фарш в руку.
У центр помістити брусочок сиру.
Закрити краю. Сформувати овал.
Помістити в борошно. Поваляти.
Влити олію у сковорідку.
Розжарити.
Помістити заготовки.
Смажити кілька хвилин.
Перевернути.
Готувати такий же час.
Викласти заготовки на деко.
Помістити в духовку (180 гр.).
Запікати півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9