Незвичайний смак з кукурудзою
Щоб приготувати це незвичне ласощі, не треба закуповувати неймовірні продукти та довгий час стояти біля плити. Котлетки готують з найпростіших і доступних продуктів. А завдяки додаванню кукурудзи звична страва перетворюється на незвичайне, оригінальне страву.

Інгредієнти:
- масло;
- філе – 560 г курячого;
- білок – 2 шт.;
- перець;
- кукурудза – 1 банка;
- сіль;
- цибуля – 1 головка;
- батон – 3 скибочки;
- петрушка – 30 г;
- часник – 3 зубки;
- молоко – 120 мл;
- гірчиця суха – 1 ч. ложка;
- жовток – 2 шт.
Приготування:
Порубати м’ясо і цибулинку. Шматки потрібні великі.
Закинути в м’ясорубку разом з часником.
Перекрутити.
В молоко закинути батон.
Витримати три хвилини. Дістати. Віджати.
Покласти у фарш.
Злити рідину з кукурудзи.
Перемістити у фарш разом з гірчицею.
Присолити.
Влити жовтки.
Подрібнити петрушку.
Змішати з фаршем.
Присипати перцем. Перемішати.
Білки потрібні збитими. У цьому допоможе міксер. Вони повинні перетворитися в густу піну.
Ввести в фарш.
Змочити у воді руки.
Наліпити котлеток.
Помістити в гарячу сковорідку, залиту маслом.
Обсмажити.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9