Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

Незвичайний смак з кукурудзою

Щоб приготувати це незвичне ласощі, не треба закуповувати неймовірні продукти та довгий час стояти біля плити. Котлетки готують з найпростіших і доступних продуктів. А завдяки додаванню кукурудзи звична страва перетворюється на незвичайне, оригінальне страву.

Інгредієнти:

  • масло;
  • філе – 560 г курячого;
  • білок – 2 шт.;
  • перець;
  • кукурудза – 1 банка;
  • сіль;
  • цибуля – 1 головка;
  • батон – 3 скибочки;
  • петрушка – 30 г;
  • часник – 3 зубки;
  • молоко – 120 мл;
  • гірчиця суха – 1 ч. ложка;
  • жовток – 2 шт.

Приготування:

  • Порубати м’ясо і цибулинку. Шматки потрібні великі.
  • Закинути в м’ясорубку разом з часником.
  • Перекрутити.
  • В молоко закинути батон.
  • Витримати три хвилини. Дістати. Віджати.
  • Покласти у фарш.
  • Злити рідину з кукурудзи.
  • Перемістити у фарш разом з гірчицею.
  • Присолити.
  • Влити жовтки.
  • Подрібнити петрушку.
  • Змішати з фаршем.
  • Присипати перцем. Перемішати.
  • Білки потрібні збитими. У цьому допоможе міксер. Вони повинні перетворитися в густу піну.
  • Ввести в фарш.
  • Змочити у воді руки.
  • Наліпити котлеток.
  • Помістити в гарячу сковорідку, залиту маслом.
  • Обсмажити.
  • Дивіться також:  Манти – 10 рецептів приготування соковитих мантів з фаршем та цибулею
    Прокрутка до верху