Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

Котлети з курячого філе в духовці

Щоб котлети не пересушились під час приготування слід обваляти їх у сухарях.

Інгредієнти:

  • філе куряче – 730 г;
  • перець;
  • соняшникова олія;
  • луковичка – 1 шт.;
  • сир – 140 г твердого;
  • батон – 450 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • зелень;
  • сіль;
  • масло – 55 г вершкове.

Приготування:

  • Батон порізати. Знадобляться дрібні кубики.
  • Помістити на деко.
  • Прибрати в духовку. Висушити. Подрібнити.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Порубати м’ясо.
  • Закинути філе і цибулю в м’ясорубку.
  • Подрібнити.
  • Влити яйце.
  • Присолити.
  • Посипати перцем.
  • Перемішати.
  • Перетерти сир.
  • Нашаткувати зелень.
  • Порубати масло.
  • Змішати зелень із сиром і маслом.
  • Змочити руки водою.
  • Взяти порцію фаршу.
  • Сформувати коржик.
  • Помістити сирну начинку.
  • Краї защипнути.
  • Сформувати овал.
  • Вмочити в сухарі подрібнені.
  • Розкласти на деку.
  • Виставити режим в духовій шафі. Знадобиться 180 гр.
  • Запікати півгодини.
  • Дивіться також:  Як засолити червону рибу – 10 швидких та смачних рецептів у домашніх умовах з покроковими фото
    Прокрутка до верху