Котлети з курячого філе в духовці
Щоб котлети не пересушились під час приготування слід обваляти їх у сухарях.

Інгредієнти:
- філе куряче – 730 г;
- перець;
- соняшникова олія;
- луковичка – 1 шт.;
- сир – 140 г твердого;
- батон – 450 г;
- яйце – 1 шт.;
- зелень;
- сіль;
- масло – 55 г вершкове.
Приготування:
Батон порізати. Знадобляться дрібні кубики.
Помістити на деко.
Прибрати в духовку. Висушити. Подрібнити.
Нашаткувати цибулину.
Порубати м’ясо.
Закинути філе і цибулю в м’ясорубку.
Подрібнити.
Влити яйце.
Присолити.
Посипати перцем.
Перемішати.
Перетерти сир.
Нашаткувати зелень.
Порубати масло.
Змішати зелень із сиром і маслом.
Змочити руки водою.
Взяти порцію фаршу.
Сформувати коржик.
Помістити сирну начинку.
Краї защипнути.
Сформувати овал.
Вмочити в сухарі подрібнені.
Розкласти на деку.
Виставити режим в духовій шафі. Знадобиться 180 гр.
Запікати півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9