Смачний рецепт з гречкою
Компоненти: 430 г яловичої печінки, 2/3 склянки вареної гречки, 2 великих столові яйця, 2 ст. ложки високосортного борошна, цибулина, сіль, суміш перців.

Печінка позбавляється від прожилок і всього зайвого, після чого разом з шматками лука пропускається через м’ясорубку.
В отриману масу послідовно додаються всі інші заявлені в рецепті компоненти. Гречку можна використовувати в первісному вигляді або ж подрібнити блендером.
Фарш широкої ложкою викласти на розігріту олію, після чого печінкові котлети з яловичої печінки до рум’яності обсмажують з двох сторін.
Готове блюдо подається з легким майонезом або будь-яким соусом на основі сметани.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8