Котлети з яловичої печінки – 8 рецептів приготування

Смачний рецепт з гречкою

Компоненти: 430 г яловичої печінки, 2/3 склянки вареної гречки, 2 великих столові яйця, 2 ст. ложки високосортного борошна, цибулина, сіль, суміш перців.

  • Печінка позбавляється від прожилок і всього зайвого, після чого разом з шматками лука пропускається через м’ясорубку.
  • В отриману масу послідовно додаються всі інші заявлені в рецепті компоненти. Гречку можна використовувати в первісному вигляді або ж подрібнити блендером.
  • Фарш широкої ложкою викласти на розігріту олію, після чого печінкові котлети з яловичої печінки до рум’яності обсмажують з двох сторін.
  • Готове блюдо подається з легким майонезом або будь-яким соусом на основі сметани.

    Дивіться також:  Як і скільки правильно варити картоплю?
    Прокрутка до верху