Котлети з яловичої печінки – 8 рецептів приготування

Як приготувати з морквою?

Інгредієнти: півкіло печінки, велика морквина, 2 столові яйця, 2 ріпчасті цибулинки, півсклянки пшеничного борошна, кухонна сіль, італійські трави.

  • Печінка обмивається, позбувається судин і плівочок. Далі субпродукт ріжеться середніми шматочками і перемелюється блендером разом з великими шматками моркви і цибулі. Для аромату можна додати в цю масу і свіжий часник.
  • В отриманий фарш вбивається 2 яйця. Інгредієнти добре вимішуються.
  • Останній додається борошно. Для в’язкості фаршу потрібно залишити постояти його на 6-7 хвилин.
  • Обсмажуються котлетки за таким рецептом з двох сторін.

    Дивіться також:  Страви в горщиках – 15 рецептів приготування в духовці
    Прокрутка до верху