Святкові котлети з яловичої печінки з сиром
Інгредієнти: кіло яловичої печінки, 4 ріпчасті цибулинки, свіжий часник за смаком, куряче яєчко, 170 г твердого сиру, 60 г пшеничного борошна, дрібна сіль, будь-які спеції.

За допомогою м’ясорубки подрібнюються підготовлена печінка, цибуля і часник. Останнього можна взяти досить багато – 7-8 зубчиків. У такому випадку у страви буде явний часниковий присмак і аромат.
В отриману рідковату масу додається дрібно тертий сир, просеянная борошно. Інгредієнти солятся і присипаються спеціями. За смаком сир можна додавати у фарш не тертим, а нарізаною невеликими кубиками, щоб він відчувався у готових оладки.
Після ретельного перемішування з отриманої маси смажать невеликі котлети.
Смачно подавати готове частування з кетчупом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8