Котлети з яловичої печінки – 8 рецептів приготування

Печінкові котлети з рисом — покроковий рецепт

Інгредієнти: 330 г печінки, куряче яйце, 80 г свіжого сала, 90 г відвареного білого рису, 3-4 ст. ложки пшеничного борошна, луковичка, кухонна сіль, мелений чорний перчик. Як приготувати котлети з яловичої печінки з рисом, розповідається далі.

  • Спочатку в чаші блендера подрібнюється рис. Потім до овочевої кашки викладаються шматочки підготовленої печінки і сала. Все перемелюється до однорідного стану.
  • У фарш всипається рис, вбивається яєчко, додається борошно, сіль, перчик. Складові знову вимішуються.
  • На розігріту сковорідку ложкою викладаються коржі і обсмажують з двох сторін.
  • Подаються рум’яні котлетки зі свіжою зеленню і різними пікантними соусами.

    Дивіться також:  Гречка з тушонкою в мультиварці – 8 рецептів
    Прокрутка до верху