Котлети зі свинячої печінки – 10 рецептів приготування

Як зробити з грибами

Можна зробити печінкові котлети з додаванням грибів – шампіньйонів або лісових.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг свинячої печінки;
  • 220-250 грам грибів;
  • цибуля (ріпчаста) – 1
  • 40-50 грам сиру (твердого);
  • одна ст. ложка нежирної сметани;
  • 1-2 ст. ложки борошна (пшеничного);
  • зелень, сіль, спеції – на смак.

Спосіб приготування:

Гриби і очищену цибулю дрібно шаткують і обсмажують до випаровування вологи. Дають охолонути. В цей час очищену від прожилок свинячу печінку промивають і нарізають невеликими прямокутниками. Додають обсмажені гриби з цибулею, потім убивають яйце і перемішують. Фарш змішують зі сметаною, поступово всипають борошно, додають тертий сир. Солять, перчать, ще раз ретельно перемішують і залишають у холодильнику на 20-30 хвилин. Через півгодини сковороду ставлять на середній вогонь, наливаємо олію. Масу викладають на сковорідку ложкою (як оладки). Обсмажують за смаком – до скоринки.

Нарізану зелень можна додати у фарш відразу, можна посипати їй готову страву. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Маринована скумбрія -7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху