Рецепт соусу барбекю
Час приготування – півтори години.
Порції – 8.
Склад продуктів для соусу барбекю:
Приготування соусу барбекю
Часник і цибуля очищаються і нарізати на дрібні шматочки. Береться глибока сковорідка, змащується олією оливковою і розігрівається. На неї викладається цибулю і обсмажується хвилин 5. До нього додається часник, суміш обсмажується ще кілька хвилин. Інгредієнти заливаються томатним соусом і доводять до кипіння.
Гірчичний порошок з цукром заливається окропом (половина склянки), і перемішують до розчинення. Вони заливаються томатною пастою і оцтом, і перемішуються. Отримана маса змішується з томатним соусом. До інгредієнтів потрібно додати вустерський соус, сіль, чорний і кайенский перець і тушкувати на невеликому вогні протягом 10 хвилин. Соус потрібно періодично перемішувати. Перед подачею соус потрібно остудити.