Кращі рецепти шашлику з фото

Рецепт соусу барбекю

Час приготування – півтори години.

Порції – 8.

Склад продуктів для соусу барбекю:

  • Готовий соус томатний – 400 грам.
  • Паста томатна – 3 ст. л.
  • Невеликий цибуля – 1 шт.
  • Часник – 4 дол.
  • Вустерський Соус – 1 ст. л.
  • Оцет яблучний – 3 ст. л.
  • Олія оливкова – 2 ст. л.
  • Темний цукор коричневий – 1 ст. л.
  • Порошок гірчичний – 1 ч. л.
  • Перець кайенский.
  • Сіль.
  • Приготування соусу барбекю

    Часник і цибуля очищаються і нарізати на дрібні шматочки. Береться глибока сковорідка, змащується олією оливковою і розігрівається. На неї викладається цибулю і обсмажується хвилин 5. До нього додається часник, суміш обсмажується ще кілька хвилин. Інгредієнти заливаються томатним соусом і доводять до кипіння.

    Гірчичний порошок з цукром заливається окропом (половина склянки), і перемішують до розчинення. Вони заливаються томатною пастою і оцтом, і перемішуються. Отримана маса змішується з томатним соусом. До інгредієнтів потрібно додати вустерський соус, сіль, чорний і кайенский перець і тушкувати на невеликому вогні протягом 10 хвилин. Соус потрібно періодично перемішувати. Перед подачею соус потрібно остудити.

    Дивіться також:  Як приготувати гороховий суп: ТОП 10 найбільш смачних рецепта
    Прокрутка до верху