Бананове ласощі для прикраси десерту
Щоб зробити кремові шапочки для капкейків з банановим смаком можна взяти за основу крем з маскарпоне, для якого буде потрібно:
- 250 мл вершків жирністю від 33%;
- 125 г сиру маскарпоне;
- 60 г білого мелкокристаллического цукру;
- 5 г ванільного цукру;
- 1 середній стиглий банан.
Алгоритм роботи:
- В охолоджену миску викласти вершки, сир, ванільний і звичайний цукор. Ці продукти почати збивати на мінімальній швидкості холодними вінчиками міксера, поступово збільшуючи швидкість до максимуму.
- Коли консистенція крему стане такою ж, як і у збитих вершків додати в нього пюре з м’якоті одного банана і акуратно, щоб маса не опала перемішати лопаткою. Замість банана можна взяти 100 г будь-якого ягідного або фруктового пюре.