Крем для капкейків – 8 смачних рецептів в домашніх умовах

Бананове ласощі для прикраси десерту

Щоб зробити кремові шапочки для капкейків з банановим смаком можна взяти за основу крем з маскарпоне, для якого буде потрібно:

  • 250 мл вершків жирністю від 33%;
  • 125 г сиру маскарпоне;
  • 60 г білого мелкокристаллического цукру;
  • 5 г ванільного цукру;
  • 1 середній стиглий банан.

Алгоритм роботи:

  • В охолоджену миску викласти вершки, сир, ванільний і звичайний цукор. Ці продукти почати збивати на мінімальній швидкості холодними вінчиками міксера, поступово збільшуючи швидкість до максимуму.
  • Коли консистенція крему стане такою ж, як і у збитих вершків додати в нього пюре з м’якоті одного банана і акуратно, щоб маса не опала перемішати лопаткою. Замість банана можна взяти 100 г будь-якого ягідного або фруктового пюре.
Дивіться також:  Як запекти яблука в духовці цілком і шматочками?