Рецепт з кавовими нотками
Ніжний і в той же час міцний крем з дивовижним кавово-шоколадним присмаком.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 100 г;
- розчинна кава – 1 ч. ложка;
- темний шоколад – 75 г;
- цукрова пудра – 120 г;
- какао – 55 р.
Приготування:
- Масло знадобиться м’яким. Збити. Використовуйте міксер. Щоб маса стала необхідної консистенції, доведеться витратити п’ять хвилин.
- Насипати половину какао і пудри. Збити. Додати решту і збити. Маса буде густий.
- Розтопити шоколадку. Для цього помістити продукт в СВЧ-піч і імпульсно розігрівайте до повного розчинення.
- У крем влити шоколадну масу і насипати кави. Перемішати. Охолодити.