Кулінарний шедевр з беконом
Інгредієнти: 620 г свіжих грибів, ріпчаста цибулина, 1,5 ст. жирних вершків, 2 часникового зубчики, морквина, 4 смужки бекону, 80 г вершкового масла, 1 ст. ложка пшеничного борошна, суміш перців, будь-які інші приправи.
- На одній сковорідці обсмажуються подрібнені гриби (тільки капелюшки), цибуля та морква. В іншій ємності – смужки бекону.
- Коли з першої ємності випарується зайва рідина, в неї додається обсмажені на вершковому маслі борошно.
- Ніжки грибів відправляються варитися у літрі води з сіллю і приправами.
- У готовий бульйон додається вміст першої сковороди. Через 6-7 хвилин варіння сюди ж виливаються вершки. Маса перебивається блендером і доводиться до кипіння.
Суп розливають по тарілках і прикрашається смаженим беконом.