Крем-суп з печериць з плавленим сиром
Інгредієнти: 70 мл нежирних вершків, 2 плавлених сирка, 3 картоплини, півкіло грибів, 40 г вершкового масла, морквина, сіль, дрібку мускатного горіха, цибулина.
- Картопля чиститься, ріжеться брусками і відправляється варитися. Коли вона буде готова, з каструлі береться половина склянки бульйону. Інша рідина зливається, а картопля перетворюється на пюре.
- Гриби чистяться і ріжуться тонкими пластинками. Вони обсмажуються на вершковому маслі до готовності в сотейнику.
- Окремо в блендері подрібнюються овочі, що залишилися. Маса перекладається до грибів. Вона приправляється спеціями і сіллю. Ще через 2-3 хвилини в сотейник можна викладати шматочки плавленого сиру і виливати залишений бульйон.
- Готуються компоненти до повного розчинення сирка. Далі до них надсилаються вершки і картоплю.
Ще через 10-12 хвилин крем-суп з печериць з плавленим сиром повністю готовий.