Крем-суп з шампіньйонів – 10 смачних рецептів приготування

Рецепт приготування, як в «Шоколадниці»

Інгредієнти: півкіло грибів, 2 дрібні цибулини, 620 мл курячого бульйону, 60 г вершкового масла, 2 ст. ложки борошна, повний стакан вершків середньої жирності, сіль, суміш перців. Далі детально описується процес приготування крем-суп з шампіньйонів як в «Шоколадниці».

  • Гриби з цибулею дрібно ріжуться і обсмажуються до м’якості. Далі вони перекладаються в чашу блендера і заливаються склянкою бульйону.
  • На вершковому маслі в сотейнику обсмажується борошно. У готовому вигляді вона повинна стати золотистою.
  • У сотейник вливається залишився бульйон і суміш з блендера. Масу потрібно довести до кипіння. Сюди додається сіль, перець, улюблені приправи. На мінімальному вогні майбутній супчик тримається 7-8 хвилин.
  • Залишилося влити вершки, довести частування до кипіння і зняти з вогню.

Подається страва з хрусткими житніми грінками.

Дивіться також:  Медово-гірчичний соус – Рецепт з фото
Прокрутка до верху