Рецепт приготування, як в «Шоколадниці»
Інгредієнти: півкіло грибів, 2 дрібні цибулини, 620 мл курячого бульйону, 60 г вершкового масла, 2 ст. ложки борошна, повний стакан вершків середньої жирності, сіль, суміш перців. Далі детально описується процес приготування крем-суп з шампіньйонів як в «Шоколадниці».
- Гриби з цибулею дрібно ріжуться і обсмажуються до м’якості. Далі вони перекладаються в чашу блендера і заливаються склянкою бульйону.
- На вершковому маслі в сотейнику обсмажується борошно. У готовому вигляді вона повинна стати золотистою.
- У сотейник вливається залишився бульйон і суміш з блендера. Масу потрібно довести до кипіння. Сюди додається сіль, перець, улюблені приправи. На мінімальному вогні майбутній супчик тримається 7-8 хвилин.
- Залишилося влити вершки, довести частування до кипіння і зняти з вогню.
Подається страва з хрусткими житніми грінками.