Варіант для мультиварки
Інгредієнти: 3 картоплини, половина склянки жирних вершків, 2-3 зубки часнику, велика морквина, 340 г шампіньйонів, 1 ст. фільтрованої води, сіль, спеції, пучок зелені.
- Дрібно рубається свіжа зелень, пропускається через прес часник. Ці інгредієнти відразу відправляються в чашу «розумної каструлі».
- Картопля і цибуля ріжеться невеликими кубиками, гриби – тонкими слайсами. Морква дрібно треться. Продукти відправляються до зелені і часнику.
- Зверху виливається вода, додається сіль і спеції.
- У програмі «Варка на пару» майбутній супчик буде готуватися близько півгодини.
- Далі страва має настоятися 15-17 хвилин в закритому обладнанні. Тільки після цього його можна пюрировать блендером і вливати вершки.
Прикрашається рубаним зеленим луком.