Крем-суп з шампіньйонів – 10 смачних рецептів приготування

Варіант для мультиварки

Інгредієнти: 3 картоплини, половина склянки жирних вершків, 2-3 зубки часнику, велика морквина, 340 г шампіньйонів, 1 ст. фільтрованої води, сіль, спеції, пучок зелені.

  • Дрібно рубається свіжа зелень, пропускається через прес часник. Ці інгредієнти відразу відправляються в чашу «розумної каструлі».
  • Картопля і цибуля ріжеться невеликими кубиками, гриби – тонкими слайсами. Морква дрібно треться. Продукти відправляються до зелені і часнику.
  • Зверху виливається вода, додається сіль і спеції.
  • У програмі «Варка на пару» майбутній супчик буде готуватися близько півгодини.
  • Далі страва має настоятися 15-17 хвилин в закритому обладнанні. Тільки після цього його можна пюрировать блендером і вливати вершки.

Прикрашається рубаним зеленим луком.

Дивіться також:  Риба з брокколі в мікрохвильовці
Прокрутка до верху