Крем-суп з шампіньйонів – 10 смачних рецептів приготування

З вершками і картоплею

Інгредієнти: півкіло грибів, 4 картопляні бульби, півлітра вершків середньої жирності, сіль, мелений чорний перчик.

  • Спочатку в сотейнику на будь-якому маслі обсмажують кубики цибулі. Потім сюди ж відправляються дрібні шматочки грибів.
  • Картопля окремо відварюється. Від води, в якій вона варилася, відливається склянку.
  • Суміш з сотейника разом з картоплею перетворюється на пюре. В нього додають бульйон, вершки, а також всі інші інгредієнти, що залишилися.

Страва кип’ятиться ще 5-6 хвилин і розливається по тарілках.

Дивіться також:  Що можна приготувати з баклажанів швидко і смачно
Прокрутка до верху