Королівський крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти: 260 г королівських печериць, велика картоплина, цибулина, 2 ст. ложки сметани, 30 г вершкового масла, 1 літр фільтрованої води, сіль, будь-які спеції за смаком.
- Лук ріжеться досить крупно, після чого обсмажується на вершковому маслі. Використання такого жиру дозволить приготувати суп з насиченим вершковим смаком.
- Картопля ріжеться кубиками і відварюється у заявленій кількості підсоленої рідини. У каструлю до неї відправляється обсмажену цибулю разом із олією сковорідки. Інгредієнти подрібнюються блендером.
- Окремо відварюють гриби і також перетворюються в кремоподібну масу. Вони перекладаються до іншим складовим.
- Супчик при необхідності досаливается, присмачується обраними приправами і відправляється на вогонь на 8-9 хвилин.
- Наполягати на вимкненій плиті частування буде ще 12-15 хвилин.
Подається порційно в гарячому вигляді зі свіжою зеленню.