Крем заварний на молоці – 7 рецептів для різних тортів

Для бісквіта

Набір інгредієнтів крему для бісквіта простий:

  • молоко – 500 мл
  • борошно – 3-5 ст. л
  • яйця – 2 шт
  • цукор – 200 гр
  • ванілін – за смаком
  • вершкове масло – 150 гр
  • можна додати згущене молоко

Принцип приготування:

  • Для початку змішуються воєдино всі сипучі інгредієнти: борошно, цукор, ванілін.
  • Яйця збиваються до стану пінки і відправляються туди ж.
  • В цей час молоко підігрівається на повільному вогні, а масло топиться на паровій бані.
  • Сипучі інгредієнти повільно всипати в молоко і ретельно перемішуються.
  • За деякий час до кінця вливається топлене вершкове масло.
  • Коли крем придбає густе стан – можна буде знімати і використовувати за призначенням.
Дивіться також:  Крем для торта зі сметани і цукру – 8 рецептів приготування