Для бісквіта
Набір інгредієнтів крему для бісквіта простий:
- молоко – 500 мл
- борошно – 3-5 ст. л
- яйця – 2 шт
- цукор – 200 гр
- ванілін – за смаком
- вершкове масло – 150 гр
- можна додати згущене молоко
Принцип приготування:
- Для початку змішуються воєдино всі сипучі інгредієнти: борошно, цукор, ванілін.
- Яйця збиваються до стану пінки і відправляються туди ж.
- В цей час молоко підігрівається на повільному вогні, а масло топиться на паровій бані.
- Сипучі інгредієнти повільно всипати в молоко і ретельно перемішуються.
- За деякий час до кінця вливається топлене вершкове масло.
- Коли крем придбає густе стан – можна буде знімати і використовувати за призначенням.