Крем зі згущеного молока і вершкового масла – 6 рецептів приготування

З додаванням сметани

Сметана робить крем рідким і більш ніжним смаком. Такі ласощі можна використовувати для наповнення еклерів або подавати самостійно.

Готується молочно-сметанний крем наступним чином:

  • банку згущеного молока з цукром;
  • 400 гр сметани жирністю 20-25 %;
  • 1-2 чайн. л. лимонної цедри.

Все збиваємо вінчиком у великій мисці.

Можна додати консервовані або в’ялені ягоди і фрукти, шоколадну крихту, не крупно нарізані сухофрукти і в результаті одержати ніжний, солодкий десерт, який подають в невеликих креманках.

На замітку. Якщо дуже солодкий крем вам не по душі, розбавте його 1-2-ма стіл. л. лимонного соку. Додавайте поступово під час збивання, пробуючи результат на смак.

Дивіться також:  Сирний крем для бісквітного торта — 8 рецептів
Прокрутка до верху