Крем зі згущеного молока і вершкового масла – 6 рецептів приготування

З додаванням коньяку

Оригінальний аромат і деяку вишуканість крему надає невелику кількість коньяку.

Пропонуємо спробувати наступний рецепт:

  • 150 гр вершкового масла;
  • 3 стіл. л. цукрової пудри;
  • 3 стіл. л. згущеного молока;
  • 3 стіл. л. какао;
  • 1 стіл. л. коньяку.

Процедура приготування не відрізняється від попередніх варіантів — м’яке масло за допомогою міксера з’єднується з іншими складовими. Крем відразу готовий до використання, йому не потрібно настоюватися, або охолоджуватися перед прикрасою торта і тістечок.

На замітку. Один з незвичайних варіантів крему з додаванням бананового пюре з 1-го фрукта. Як правило, фруктове пюре виконує функцію самостійної добавки. З ним не потрібно додавати коньяк або інші дуже ароматні складові.

Дивіться також:  Пиріг з капустою в мультиварці
Прокрутка до верху