Запікаємо з картоплею в рукаві
Крильця в медово-соєвому соусі з картоплею готуємо в рукаві:
- картопля — 1 кг;
- крильця — 700-800 г;
- масло пісне — 2 стіл. л.;
- біле сухе вино — 3 стіл. л.;
- мед — 2 стіл. л.;
- соєвий соус — 2 стіл. л.;
- часник — 1 зубчик;
- сіль.
Приготування повноцінного страви з гарніром відбувається наступним чином:
- Приготувати маринад з вина, солі, меду, соусу, подрібненого часнику і масла.
- Крильця вимити і при необхідності почистити, розрізати по суглобам на шматочки. Залити маринадом, трохи перемішати і залишити маринуватися на 3-4 години. Якщо приготувати страву потрібно швидше, дати їм просочитися, хоча б годину.
- Картоплю почистити і нарізати невеликими шматочками.
- В рукав скласти крила з маринадом, зверху картоплю, трохи посолити. Покласти закритий рукав у форму для випікання і відправити в духовку на 40 хвилин при 200-ах град.
На замітку. Форму ставлять нижче, щоб рукав в процесі запікання не торкався верхньої стінки духовки.