Крильця в медово-соєвому соусі – 10 рецептів на сковороді, в мультиварці та духовці

Запікаємо з картоплею в рукаві

Крильця в медово-соєвому соусі з картоплею готуємо в рукаві:

  • картопля — 1 кг;
  • крильця — 700-800 г;
  • масло пісне — 2 стіл. л.;
  • біле сухе вино — 3 стіл. л.;
  • мед — 2 стіл. л.;
  • соєвий соус — 2 стіл. л.;
  • часник — 1 зубчик;
  • сіль.

Приготування повноцінного страви з гарніром відбувається наступним чином:

  • Приготувати маринад з вина, солі, меду, соусу, подрібненого часнику і масла.
  • Крильця вимити і при необхідності почистити, розрізати по суглобам на шматочки. Залити маринадом, трохи перемішати і залишити маринуватися на 3-4 години. Якщо приготувати страву потрібно швидше, дати їм просочитися, хоча б годину.
  • Картоплю почистити і нарізати невеликими шматочками.
  • В рукав скласти крила з маринадом, зверху картоплю, трохи посолити. Покласти закритий рукав у форму для випікання і відправити в духовку на 40 хвилин при 200-ах град.

На замітку. Форму ставлять нижче, щоб рукав в процесі запікання не торкався верхньої стінки духовки.

Дивіться також:  Фуагра що це таке? 4 рецепта в домашніх умовах
Прокрутка до верху