Крильця як у КФС – 5 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Рецепт запікання в духовці

Продукти:

  • крильця курей. – 1 кг;
  • борошно – 220 г;
  • пластівці кукурудзяні – 220 г;
  • цукор – 2 ч. л.;
  • сіль – 3 ч. л.;
  • масло рослинне – 3 ст. ложки;
  • перець чорний. мовляв. – 2 ч. л.;
  • перець білий – 0,3 ч. л.;
  • перець черв. мовляв. – 0,3 ч. л.;
  • паприка – 0,5 ч. л.;
  • часник – 0,5 ч. л.;
  • яйце – 2 шт.;
  • молоко – 200-300 мл;
  • соус соєвий – 2 ст. л.;
  • вода – 1 л.

Інструкція:

  • Перед маринуванням кожне крильце разрежем по суглобам на три частини.
  • Приготуємо заправку: у літрі води розчинний сіль і соєвий соус. В отриманому розсолі шматочки курячих крилець витримаємо 2 години. Далі їх дістанемо і обсушим.
  • Приготуємо тарілку з паніровкою із суміші борошна, подрібнених пластівців, солі, цукру і всіх підготовлених спецій.
  • Приготуємо тісто з яєць і молока в окремій ємності.
  • Обваляем шматочки крилець в борошні, потім окунем в клярі, після цього обваляем їх в паніровці з борошна і пластівців. Кожен оброблений шматочок викладемо на деко, дно якого змащене рослинним маслом. Укладені курячі крильця взбрызнем рослинним маслом.
  • Запечемо крильця як KFC в духовці, встановивши температуру 180-200 градусів. Готувати 40-50 хвилин до утворення рум’яної коричневої скоринки. Приготовані в духовці апетитні шматочки крилець можна вживати як закуску до пива, як самостійну страву, а також з будь-яким гарніром.
Дивіться також:  Пиріг з капустою з дріжджового тіста – 8 рецептів
Прокрутка до верху