Крильця як у КФС – 5 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Готуємо гостру закуску

Продукти:

  • крила курей – 1 кг;
  • борошно – 200 г;
  • кукурудзяні пластівці – 220 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • табаско – 0,5 ч. л.;
  • часник -1 зубчик;
  • перець черв. мовляв. – 0,3 ч. л;
  • сіль – 3 ч. л.;
  • олія – 350 мл

Інструкція:

  • Розбираємо кожне крильце по суглобам на три частини.
  • Кладемо оброблені крила в підготовлену ємність для варіння, наливаємо холодної води, солимо за смаком. Чекаємо закипання рідини, видаляємо піну і вимикаємо плиту.
  • В підготовлену ємність розбиваємо яйця, додаємо кілька столових ложок води. Кладемо табаско, подрібнений часник, червоний перець. Все збиваємо міксером.
  • Шматки крил обвалюємо в тарілці з борошном, мачає в яєчну суміш, обвалюємо в тарілці з подрібненими пластівцями. Перед тим як приготувати курячі крильця, «підсушує» їх на блюді 15-20 хвилин.
  • Ставимо фритюрницю маслом на плиту, чекаємо закипання. У кипляче масло акуратно кладемо шматочки крил. Смажимо їх 3-4 хвилини. Подрумянившиеся крильця виймаємо і розкладаємо на паперовий рушник. Через пару хвилин гострі крильця можна вживати в їжу в якості закуски.
Дивіться також:  Куряче філе в мультиварці – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху