Готуємо гостру закуску
Продукти:
- крила курей – 1 кг;
- борошно – 200 г;
- кукурудзяні пластівці – 220 г;
- яйце – 2 шт.;
- табаско – 0,5 ч. л.;
- часник -1 зубчик;
- перець черв. мовляв. – 0,3 ч. л;
- сіль – 3 ч. л.;
- олія – 350 мл
Інструкція:
- Розбираємо кожне крильце по суглобам на три частини.
- Кладемо оброблені крила в підготовлену ємність для варіння, наливаємо холодної води, солимо за смаком. Чекаємо закипання рідини, видаляємо піну і вимикаємо плиту.
- В підготовлену ємність розбиваємо яйця, додаємо кілька столових ложок води. Кладемо табаско, подрібнений часник, червоний перець. Все збиваємо міксером.
- Шматки крил обвалюємо в тарілці з борошном, мачає в яєчну суміш, обвалюємо в тарілці з подрібненими пластівцями. Перед тим як приготувати курячі крильця, «підсушує» їх на блюді 15-20 хвилин.
- Ставимо фритюрницю маслом на плиту, чекаємо закипання. У кипляче масло акуратно кладемо шматочки крил. Смажимо їх 3-4 хвилини. Подрумянившиеся крильця виймаємо і розкладаємо на паперовий рушник. Через пару хвилин гострі крильця можна вживати в їжу в якості закуски.