В клярі з кунжутом
Продукти:
- крила курей – 900 г;
- борошно – 200 г;
- яйце – 3 шт.;
- перець чорний. мовляв. – 0,5 ч. л.;
- сіль – 3 ст. л.;
- часник – 1 зубчик;
- кунжут -140 г;
- соус соєвий – 450 мл;
- олія – 350 — 400 мл
Інструкція:
- Вимиті і підсушені курячі крила помістимо в миску, додати сіль, спеції, соєвий соус. Все перемішати руками і поставимо маринуватися на 4 години.
- Готуємо дві ємності: в одну поміщаємо збиті яйця, а в іншу – суміш борошна і кунжуту. В обидві тарілки додаємо трохи солі.
- Кожне замариноване крильце окунем в яєчну рідина, потім обваляем в суміші з кунжуту і борошна, викладемо на блюдо для просушування» на 12 -15 хвилин.
- У фритюрницю наллємо масло і поставимо її на невеликий вогонь. У кипляче масло акуратно опускаємо крильця і обсмажуємо до утворення хрусткої скоринки. Після смаження викладаємо їх на паперові серветки.
- Через кілька хвилин остиглі крильця в KFC з кунжутною скоринкою можна їсти, насолоджуючись чудовим смаком.