Крильця як у КФС – 5 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

В клярі з кунжутом

Продукти:

  • крила курей – 900 г;
  • борошно – 200 г;
  • яйце – 3 шт.;
  • перець чорний. мовляв. – 0,5 ч. л.;
  • сіль – 3 ст. л.;
  • часник – 1 зубчик;
  • кунжут -140 г;
  • соус соєвий – 450 мл;
  • олія – 350 — 400 мл

Інструкція:

  • Вимиті і підсушені курячі крила помістимо в миску, додати сіль, спеції, соєвий соус. Все перемішати руками і поставимо маринуватися на 4 години.
  • Готуємо дві ємності: в одну поміщаємо збиті яйця, а в іншу – суміш борошна і кунжуту. В обидві тарілки додаємо трохи солі.
  • Кожне замариноване крильце окунем в яєчну рідина, потім обваляем в суміші з кунжуту і борошна, викладемо на блюдо для просушування» на 12 -15 хвилин.
  • У фритюрницю наллємо масло і поставимо її на невеликий вогонь. У кипляче масло акуратно опускаємо крильця і обсмажуємо до утворення хрусткої скоринки. Після смаження викладаємо їх на паперові серветки.
  • Через кілька хвилин остиглі крильця в KFC з кунжутною скоринкою можна їсти, насолоджуючись чудовим смаком.
Дивіться також:  Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху