Кролик тушкований в сметані – смачні рецепти приготування

З грибами

Немає потреби нагадувати, як чудово поєднуються гриби з будь-якими вершковими соусами, включаючи і сметанний. Звичайно, можна додати в блюдо дрібно різані печериці (краще це зробити на стадії додавання сметани, адже гриби готуються дуже швидко).

 

Але сьогодні у великій пошані кухня з ухилом в сільський стиль, коли овочі ріжуться дуже крупно, і краще відчувається їх натуральний смак.

Приготувати страву просто:

  • Кролик обсмажується на розпеченій сковорідці, перекладається в казан.
  • М’ясо тушкується до напівготовності в бульйоні з додаванням білого вина (100 мл).
  • Овочі: картоплю, цибулю, моркву і гриби обсмажують на окремій сковорідці.
  • Коли кролятина стала м’якою, до неї закладають овочі.
  • Блюдо продовжує нудитися на повільному вогні до готовності овочів і м’яса.
  • За 10 хвилин додайте 100 мл вершків, і м’ясо буквально розтане в роті! Якщо замість вершків додати три-чотири скибочки плавленого сиру (можна брати сирний, на кшталт «Хохланда»), то вас обов’язково запросять на посаду головного шеф-кухаря міста, щоб дізнатися секрет приготування.

    Страва перекладається на велику тарілку, а їдять його з крутонами (великими сухарями) з білого хліба або сирними грінками.

    Дивіться також:  Котлети з гречки – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху