З грибами
Немає потреби нагадувати, як чудово поєднуються гриби з будь-якими вершковими соусами, включаючи і сметанний. Звичайно, можна додати в блюдо дрібно різані печериці (краще це зробити на стадії додавання сметани, адже гриби готуються дуже швидко).
Але сьогодні у великій пошані кухня з ухилом в сільський стиль, коли овочі ріжуться дуже крупно, і краще відчувається їх натуральний смак.
Приготувати страву просто:
За 10 хвилин додайте 100 мл вершків, і м’ясо буквально розтане в роті! Якщо замість вершків додати три-чотири скибочки плавленого сиру (можна брати сирний, на кшталт «Хохланда»), то вас обов’язково запросять на посаду головного шеф-кухаря міста, щоб дізнатися секрет приготування.
Страва перекладається на велику тарілку, а їдять його з крутонами (великими сухарями) з білого хліба або сирними грінками.