Кролик тушкований з картоплею – 7 рецептів

В мультиварці

Якщо ви – зайнята домогосподарка, пропонуємо загасити кролика в розумній мультиварці. До того ж смак у нього вийде незвичайний і нагадає про стравах, приготованих в російської печі. Тушкований кролик з картоплею в мультиварці виходить дуже ніжним: м’ясо буквально сповзає з кісточки, а картопля тане в роті. А ще страву можна приготувати заздалегідь, скориставшись режимом «відкладений старт».

Використовуйте режим «Випічка» – так у страви з’явиться апетитна рум’яна кірочка.

Для приготування нам знадобляться:

  • 1 кг картоплі;
  • третина тушки кролика (1 – 1,2 кг);
  • цибулина – 1 шт;
  • молода морква – 2 шт;
  • 150 мл густої сметани;
  • сіль, перець за смаком;
  • 60 г рослинної олії;
  • вода – 150 мл

Одягаємо фартух і в бій:

  • На дні мультичаши обсмажимо кролика з морквою і цибулею.
  • Додамо картоплю, нарізану великими кубиками, заллємо все водою і сметаною.
  • Посолити, поперчити і вмикаємо мультиварку на режим «Гасіння» або «Випічка» на годину.

Чекаємо сигналу про закінчення готування. Подаємо кролика з зеленню і салатом з молодої капусти з огірком. Можна подати домашні соління або мариновані гриби.

Дивіться також:  Пиріжки з лаваша на сковороді і в духовці – 8 швидких рецептів
Прокрутка до верху