В мультиварці
Якщо ви – зайнята домогосподарка, пропонуємо загасити кролика в розумній мультиварці. До того ж смак у нього вийде незвичайний і нагадає про стравах, приготованих в російської печі. Тушкований кролик з картоплею в мультиварці виходить дуже ніжним: м’ясо буквально сповзає з кісточки, а картопля тане в роті. А ще страву можна приготувати заздалегідь, скориставшись режимом «відкладений старт».
Використовуйте режим «Випічка» – так у страви з’явиться апетитна рум’яна кірочка.
Для приготування нам знадобляться:
- 1 кг картоплі;
- третина тушки кролика (1 – 1,2 кг);
- цибулина – 1 шт;
- молода морква – 2 шт;
- 150 мл густої сметани;
- сіль, перець за смаком;
- 60 г рослинної олії;
- вода – 150 мл
Одягаємо фартух і в бій:
- На дні мультичаши обсмажимо кролика з морквою і цибулею.
- Додамо картоплю, нарізану великими кубиками, заллємо все водою і сметаною.
- Посолити, поперчити і вмикаємо мультиварку на режим «Гасіння» або «Випічка» на годину.
Чекаємо сигналу про закінчення готування. Подаємо кролика з зеленню і салатом з молодої капусти з огірком. Можна подати домашні соління або мариновані гриби.