З додаванням овочів
У сезон овочів легко приготувати легке, ситне, але рагу низькокалорійне з кролятиною. Овочі беріть будь-які, головне, щоб вони були свіжими і соковитими.
Підготуємо:
- 0, 8 кг картоплі;
- тушку кролика (1 – 1,2 кг);
- 2 баклажана;
- 2 невеликих кабачка;
- морквину;
- цибулину;
- 2 стиглих томатів;
- щіпку майорану;
- трохи рослинного масла для смаження;
- великий пучок зелені;
- сіль, перець за смаком.
Зробимо відмінний вечеря буквально за годину:
- Кролика ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо з півкільцями цибулі.
- Овочі миємо, чистимо від шкірки, ріжемо великими кубиками.
- Додаємо до кролику, солимо-перчимо і приправляємо спеціями за смаком.
- Доводимо страву до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо на слабкому вогні 30 хвилин. Довше гасити небажано, щоб овочі не розвалилися. У самому кінці додаємо багато зелені і тушкуємо хвилину – півтори.
Подаємо рагу з відварною картоплею, рисом або пастою. Гарнір вибирайте на свій розсуд, будь поєднується з рагу відмінно.