Кролик тушкований з картоплею – 7 рецептів

З додаванням овочів

У сезон овочів легко приготувати легке, ситне, але рагу низькокалорійне з кролятиною. Овочі беріть будь-які, головне, щоб вони були свіжими і соковитими.

Підготуємо:

  • 0, 8 кг картоплі;
  • тушку кролика (1 – 1,2 кг);
  • 2 баклажана;
  • 2 невеликих кабачка;
  • морквину;
  • цибулину;
  • 2 стиглих томатів;
  • щіпку майорану;
  • трохи рослинного масла для смаження;
  • великий пучок зелені;
  • сіль, перець за смаком.

Зробимо відмінний вечеря буквально за годину:

  • Кролика ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо з півкільцями цибулі.
  • Овочі миємо, чистимо від шкірки, ріжемо великими кубиками.
  • Додаємо до кролику, солимо-перчимо і приправляємо спеціями за смаком.
  • Доводимо страву до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо на слабкому вогні 30 хвилин. Довше гасити небажано, щоб овочі не розвалилися. У самому кінці додаємо багато зелені і тушкуємо хвилину – півтори.

Подаємо рагу з відварною картоплею, рисом або пастою. Гарнір вибирайте на свій розсуд, будь поєднується з рагу відмінно.

Дивіться також:  Картопля по-французьки з фаршем – 7 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху